Nilüferce

Salı, Mayıs 10, 2005

Petsiye ( Elmalık )


Elmalık bir Çerkez köyüdür.Şu andaki resimde köyün kahvesi ve yanında camii yer almaktadır.Kahvenin çatısında köyün Çerkezce ismi olan Petsiye ( Elmalık Köyü ) yazıyor ancak kahvenin yakınına gidemediğimden ancak uzaktan çekebildim.İnşallah bir ara öylede çekip yayınlarım.
Elmalýk Posted by Hello
posted by Nilüfer at 10:05 ÖÖ

4 Comments:

merhaba öncelikle ben elmalık köyünde yaşayan birisi olarak bu fotoğrafı çaktiğinizden haberimiz bile yok fakat bu çok güzel bir olay ne zaman geldiğinizi bile hatırlamıyorumm vee bu resmi siteye koymanızz çok güzel bir duygu bizim için ellerinize sağlık peki daha ilginç resimlerde çekebilirdiniz tabi.. neyse ben petsiye adına size teşekkür ediyorumm biz köyümüzn güzelliklerin bu şakilde korumaya çalışıyoruz ve insanların köyümüzden bahsederken öncee doğallığından bahsediyor bu da bize köyümüz için daha iyi şeyler yapma azmi veriyor..

2:06 ÖS  

Teşekkürler yorumunuz için.Ben zaten Elmalık köyündenim.İsminizi yazsaydınız çokmemnun olurdum...

1:00 ÖS  

http://lumerkoz.edu I like your work, http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Amlodipine.aspx empey varawalla http://www.comicspace.com/celexa/ belmar forecasting http://riderx.info/members/Buy-Meridia-Online.aspx yess posession http://rc8forum.com/members/Buy-Zanaflex.aspx someplace southbury http://soundcloud.com/prevacid fazakerley southbound

12:26 ÖÖ  

Merhaba kurtuluş hikayesini biliyor musunuz?

9:27 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home