Nilüferce

Pazartesi, Haziran 20, 2005

ELGİNKAN VAKFI - BOLU


Elginkan Vakfı

Bu Vakıfta seminerler ve mesleki kurslar ücretsiz veriliyor.Size vakıfın adresini vermek istiyorum bu adresten yapılan çalışmaları incelemenizi rica ediyorum.www.elginkanvakfibmtem.gen.tr.tc. Türkiye'nin her köşesindede bu türde çalışmaların hızla yayılmasını diliyorum.
posted by Nilüfer at 1:20 ÖS

2 Comments:

http://www.elginkanvakfibmtem.gen.tr.tc/ adresini ziyaret ettiğimde acaba bir yanlışlık mı var diye düşündüm; çünkü sitede 3. sınıf bir tasarımla karşılaştım, Domain Name bile kuruma ait değil.

İletişim sayfasından http://www.elginkanvakfi.org.tr adesini buldum, neyseki burası beni tatmin etti; hoş ve anlaşılır bir tasarımı var vakıf sitesinin.

"Bu Vakıfta seminerler ve mesleki kurslar ücretsiz veriliyor."

Konuyu merak ettim, inceleyeceğim; böyle bir imkanı kullanmak isterim...

6:02 ÖS  

Verdiğim site adresi Elginkan Vakfı Bolu Teknik Eğitim Merkezinin sitesi.Site tasarımı basit olabilir,amaç daha fazla insana ulaşılması önemli olan sitenin güzelliği değil yapılan faaliyetlerin duyurulmasıdır bence.Eğer verdiğim siteye kayıtlı olursanız mail adresinize her ayın seminer listesini gönderiyorlar.İnternette gördüğüm kadarıyla İstanbulda aynı konuya ilişkin seminerlerin ücretleri 300-500YTL arasında değişiyor ( saatine göre ).Tek kötü tarafı bu seminerlerin hafta arası olması nedeniyle benim gibi çalışanların sürekli katılamaması.Müdürümüz sağolsun bu konuda çok destek olmuyorda...

3:31 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home