Nilüferce

Cumartesi, Temmuz 30, 2005

Şükrü Paşa Anıtı


Edirne Posted by Picasa
Bu anıta yaklaştığınızda anıtın arkasındaki Şükrü Paşa'ya ait yazıyı sesli olarak dinliyorsunuz.Bunu dinlerken ve Balkan Savaşı Müzesini gezerken Balkan Savaşı sırasında verilen mücadeleleri görünce gözlerinizden gözyaşlarınız akmaya başlıyor ve boğazınız düğümleniyor.
posted by Nilüfer at 7:29 ÖÖ

4 Comments:

Hoşgeldin sevgili Nilüfer.hayırlı işler diyeyim.
Nilüferciğim,Şükrü Paşa anıtını sevgili Nagihan ın dijitale takılanlar bölümde görmüştüm.oradaki yazı beni ağlatmıştı.kefeni çantasında yurdumuzu koruyan bu kahramanlarımızın sayesinde refah içinde yaşıyoruz.Allah onlardan razı olsun.sizede teşekkürler oralara gidemezsekte sizlerin sayesinde bilgi ediniyoruz.sağolun varolun.sevgiyle kalın..

12:16 ÖS  

Bu ağlamak, nasıl oluyor?

Ben yapamıyorum da!? Çanakkaleye ziyarete giden büyüklerim de böyle konuşuyorlar; ben de içimden "vay be" derken, diğer ses de "yok yaa" diye sırıtıyo!

Ölmüşlerse ölmüşler, napalım yani. Bizim onlara faydamız dokunmazki bundan sonra...

İçsel Kavgam,
Kazım Mızrak

5:07 ÖS  

Sağolun Münevver Hanım.Sözlerinize katılıyorum.Onların sayesinde bu ülkede rahat içinde yaşıyoruz.


Mızrak, ağlamak deyince gözlerinden şakır şakır yaşlar akmıyor,duygulanıyorsun,gözyaşların damla damla süzülüyor orayı ziyaret eden pek çok insanın aynı duyguları taşıyacağını düşünüyorum ama senin gibi düşünenlerde olabilir tabiki.Evet ölenler için yapabileceğimiz birşey yok dua etmekten başka.Onlara en büyük faydamız vatanı bize bıraktıkları gibi koruyabilmek.Bizler onların verdiği mücadeleyi verebilirmiyiz bilemiyorum????

2:24 ÖÖ  

Yine Münevver Ablama gönülden katılıyorum.Söylenmesi gereken herşeyi söyleyince...Çok çok sağol kardeşim.Sevgilerimle.

6:03 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home