Nilüferce

Salı, Haziran 07, 2005

İnönü Parkı


Düzce Posted by Hello

Düzce İnönü parkında 2.kez çekilen fotoğrafları tekrar yayınlıyorum.Gönül inşallah beğenirsin.Düzceyi fazla tanıtamadım ama en kısa zamanda tekrar Düzceyle ilgili fotoğraflar yayınlamaya çalışacağım.
posted by Nilüfer at 10:06 ÖÖ

6 Comments:

sevgili nilüfer
resimlerin çok güzel ve benim için birşeyler yapma isteğin beni çok duygulandırdı ellerine sağlık birkaç gün kalma zamanım olursa düzcede o şelalelerin resimlerini birlikte gidip çekelim ama bir anneanne ve babaanne ile gidiceksin yani ben yarın düzcedeyim belediyede güzel bir sergi var vaktin varsa onlarıda çek biraz elişi sitesi olmasının mahsuru yoksa
sevgiler

2:39 ÖS  

Belediyenin yapmış olduğu bu sergiden haberim var.Ancak bugün fotoğraf makinesi kardeşimde ama vakit bulursam inşallah bu sergiye gideceğim.Afişlerinde gördüğüm kadarıyla oldukça güzel çalışmalar var.

9:14 ÖS  

resimlerin güzel canım sen devam et.değişik yerler görmek çok güzel.
bu arada sen elişilerinide çek.bizede gönderirsin istersen.oraların elşilerinide görmüş oluruz.

10:57 ÖS  

Evet Nagihan Meralle sen aklımdasın elişiler için. Çekersem inşallah size göndereceğim.

11:13 ÖS  

Resimlerin çok güzel olmuş. Sanırım problemini giderdin, ellerine sağlık. Bir gün yolum Düzceye düşerse mutlaka bu parka gideceğim.

11:30 ÖS  

Teşekkürler Tomris resimler tekrar çekildi.Photo Filtre programını kullandım ama resimler orjinal hallerine benzemeyince baştan çekildi.Düzceye uğrarsan beklerim.

2:55 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home