Nilüferce

Çarşamba, Ağustos 03, 2005

AĞAÇLA SARMAŞIK


Edirne Posted by Picasa

Fotoğraftaki yazı çok net okunmuyor.Fotoğrafın üzerine tıkladığınızda yazıyı daha rahat okuyabilirsiniz.
posted by Nilüfer at 9:19 ÖS

9 Comments:

"Çocuğun sarmaşık olarak sevdiği insana dolanması" benzetmesi hoşuma gitti; ben de öyle bir ağaç bulup, o ağaca dolanan bir sarmaşık olmak isterim.

Güzel bir hikaye.

Bu arada hangi Daruşşafak'dan bahsediyoruz. Kimsesizlerin kaldığı bakımevinden mi; ya da ben öyle biliyorum. Eğer öyleyse orası İstanbul'da değil miydi?

Pardon yaa; orada Darüşşifa yazıyor, bu ismi ilk defa duyuyorum Nilüfer..

5:21 ÖÖ  

Edirne II.Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesinin bahçesinde çektim bu fotoğrafı.Beğendiğine şaşırdım.Genellikle hayatla dalga geçen,herşeyi boş veren ( yazılarında ve yorumlarında gördüğüm kadarıyla ) bir yapın varda.Özelliklede yorum bıraktığın ağlama olayındaki yazın şaşırtıcıydı.Seni duygusuz biri zannetmiştim.Bu hikayeyi beğendiğine sevindim.

6:20 ÖÖ  

Ne kadar güzel bir şiir Nilüfer.Çok duygulandım.Şair olmak işte bu. Bir ağaç ve sarmaşıktan nerelere...Paylaştığın için çok teşekkürler.Fotoğraf dünyasını çok sık ziyaret etmeme rağmen linklerime eklememişim.Hemen ekliyorum.Bu arada nilüferce takılar da senin sayfan mı.Sevgiler!

1:36 ÖÖ  

Afedersin 2.siten notunu farketmemişim.

1:37 ÖÖ  

eline gönlüne sağlık A.Kutsi Tecer in.bencede yaşamın değer kazanması ondan tad alınabilmesi için her insanında destek alabileceği sarılabileceği biri veya birileri olabilmeli diyorum.

2:49 ÖÖ  

nilüferciğim siten hareketlenmiş.yaşadığım yerden resimleri görmek,güzel sözlerini okumak sevindirdi.ama beni aramadan buradan geçip giten çok üzdü.
mailleşip telefon numaramı verirdim.sizi ağırlar,rehberlik ederdim.
aşkolsun küstüm valla...

3:35 ÖS  

ablacığım tebrik ediyorum seni bu güzel fotoğrafların için geç kaldığım için de özür diliyorum

4:50 ÖÖ  

Sevgili Nilüfer; Bloğumu ziyaret ettiğin ve mesaj bıraktığın için teşekkürler. Bu sayede ben de seni ziyarete geldim. Fotoğrafla çok ilgiliyim,gezilerde bir elimde makina diğer elimde kamera dolaşır dururum.Zaman zaman senin de beğeneceğin fotoğrafları göndermek isterim. Paylaşmayı istersen tabi. Sevgiler

5:35 ÖÖ  

Aşkı anlat, tarif et deseler şaşırıp kalır insan..İşte aşk daha nasıl güzel anlatılabilir ki.
Bu duyguyu umarım herkes yaşar..

12:16 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home