Nilüferce

Cuma, Kasım 11, 2005

12 KASIM 1999

12 Kasım Depremi.Aradan geçen koskoca 6 yıl.İnsanların hafızalarından silemeyecekleri; eşlerini,çocuklarını,yakınlarını kaybeden insanların ise asla unutamayacakları gün.Maddi kayıp önemli değil onu yine kazanırsınız ama ,yakınlarınızı kaybettiyseniz bunun acısı asla dinmez.Ölenlerin ailelerine tekrar başsağlığı diliyorum.Allah ölenleri nur içinde yatırsın ve ruhlarını şad eylesin.



posted by Nilüfer at 11:12 ÖS

7 Comments:

İçimizi parçalayan görüntüler! acılarını paylaşıyoruz! ölenlere rahmet kalanlara bol sabır diliyoruZ! umarım tekrar yaşamayız! Allah yaşatmasın! Duyarlılığınız için teşekkürler sevgili Nilüfer! sevgiyle kal!

6:41 ÖÖ  

Fotoğrafları görünce o günleri tekrar hatırladım. O günleri yaşayan, sevdiklerini kaybeden herkese sabır, hayatlarını kaybeden insanlara da allahtan rahmet dilerim.

8:42 ÖÖ  

Allah o günleri bir daha kimseye göstermesin.insaallah.

12:44 ÖS  

Sevgili Nilüfer
iyiki açmışım sayfanı unutmuşum ben Düzce depremini resimleri görünce içim acıdı benim yakın kaybım olmadı ama tanıdığım çok oldu Allah rahmet eylesin Allah birdaha göstermesin
sevgiler sana
GÖNÜL TOPCU

12:47 ÖS  

canım ..
inan akşam yazıp yazmamakta tereddüt etti siteye.ne biliyim yazamadım.hani yıkıldık diye mail yollamışımdır ya ondan kesitler koyayım dedim ama içim buruldu.sen yazmışsın.yakın bir kaç tanıdığım ne yazıkki aramızdan ayrıldı depremle.
Ama Allah'ın emri .Tüm kayıplarımıza allah rhmet eylesin.

2:14 ÖS  

Dualarına yürekten amin diyorum.

8:35 ÖÖ  

Bi amin de benden. En içteninden...

10:59 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home